Kthehu

KRITERET E KERKUAR PER TE UDHETUAR ME ITINERARIN NGA MALI ZI-KROACI

  1. Theksojme se kriteret baze jane, vlera monetare jo me pak se nje minimum prej 200 Euro.
  2. Foto e nje residence e thene ndryshe ofental e derguar ne WhatsApp dhe nje shkrim i thjeshte shoqerues ne gjuhen e shtetit ku pritesi jeton.
  3. Me pa mundesine e kesaj barazvlen dhe rezervim hoteli.

Ne nuk garantojme asnje udhetar per kalimet neper pikat doganore Europiane as ne piken e pare kufitare ate te Muriqanit, por nese ndonjeri nga udhetaret tone mund te kthehet ne pikat doganore, ju japim mundesine per nje udhetim te dyte pa paguar kosto shtes nga bileta e par, perjashtuar atyre qe jan me ndales ne europ per ata nuk ka mundedsi udhetimi me te njeten bilete.

!! Cdo udhetar qe udheton duhet te kete mbikqyrjen e bagazhit te tij si ne momentin e ngarkeses dhe ne momentet kur ne kemi zbritje udhetaresh.

LEHTESIMET QE ITINERARI NGA KROACIA KA

KY ITINERAR QE PREJ DATES 01/01/2023 KA LEHTESIME SI MEPOSHTEPERMENDUR

  1. Udhetimi eshte thjeshtesuar dhe shkurtuar ne kohe qe prej renjes se kufirit Slloven dhe evidentimi i doganes se Bosnjes.
  2. NE RASTE SE JU KENI KALUAR DITET E QENRIMIT NE EUROPE 99% TE RASTEVE NUK GJOBITENI DUKE ARDHUR NE SHQIPERI, por dhe nese gjobiteni gjoba varjon nga 200/400 Euro Pore nuk do keni rrisk te ndonje expulsi.!
  3. SI DHE NESE NUK I KENI BERE 3 MUAJ NE SHQIPERI NE 90% TE RASTEVE MUND TE UDHETOHET DHE PA NDERRUAR PASAPORTEN. Por nese ju nderroni pasaporte atehere ne Europe mund te qendroni serish 90 dite duke qen ne rregull me europen.
  4. DERI ME SOT 90 % TE RASTEVE KANE KALUAR DHE ATA UDHETARE ME NDERRIM MBIEMERI. Por ne nuk ju garantojme ne asnje rast, por ju informojme mbi rastet e shpeshta qe ne hasim.!