ILIRIA LINESDo te doja te rezervoja per te rritur, per femije dhe foshnje.
Cdo informacion e keni ne qast dhe te sakte ne sistem..!Ne bejme me shume se 60 Destinacione Europiane..!Mund te mesoni rreth kritereve te kerkuar nese deshironi..!14 Vite eksperience ne treg,me ne udhetimi mer kuptim..!Cdo informacion e keni ne qast dhe te sakte ne sistem..!Ne bejme me shume se 60 Destinacione Europiane..!Cilesi dhe kualitet i garantuar per gjate udhetimit tuaj..!Ne ju oferojme siguri korrektesi cilesi ne sherbim..!Wi-Fi pa limi pergjate udhetimit USB per karimim cel..!Ne jemi familja e dyte per ju persa i perket besimit..!


Shoqeria ILIRIA-LINES.sh.p.k" E njohur ne fushen e Transportit Nderkombetar te Udhetareve. me qendren e saj ne Lezhe. dhe me adresa dytesore ne Tirane, dhe Lac ne autostrade.Themeluar ne dhjetor te vitit 2010,me nje eksperience 14 vjecare,me nje staf te kualifikuar dhe te disponueshem, i cili jua ben kerkesen tuaj sa me te thjeshte.Ne kemi autobusa minibusa te kapaciteteve nga 20+1/48+1/54+1/69+1 dhe 93+1 vendesh te gjitha mjetet qe ne sherbejme jane Euro4 & Euro5 e lart. ‼️ Viti 2024 do vime dhe me sherbime turistike si guida apo faturime eskursionesh e tjer.Kete sherbim e kryjme mesemiri per faktin qe kemi nje eksperienc te gjate ne sherbimin e udhetareve me autobus!


Login