ILIRIA LINESDo te doja te rezervoja per te rritur, per femije dhe foshnje.
Nga data 1 Maj, minibus te 2020.Shoqeria ILIRIA-LINES ve ne sherbim 4 minibus me 0.0kmMe ne do udhetoni nga 1-maj me mjete super komode.Cilesi e pa krahasueshme.Kete e ofron kompania lider ne treg Iliria-Lines SH.P.KUdhetim te shpejt dhe komodNe ju ofrojme udhetime te mbaraCilesia dhe kualiteti i garantuar


Shoqeria ILIRIA-LINES.sh.p.k" E njohur ne fushen e transportit nderkombetar te Udhetareve. me qendren e saj ne Lezhe. Themeluar ne dhjetor te vitit 2010.Me nje eksperienc 10 vjecare dhe tashme vjen dhe me minibusa te prodhuar ne vitin 2020 Me nje staf te kualifikuar dhe te disponueshem, i cili jua ben udhetimin tuaj te sigurt komod dhe te shpejt....


Login